Hiki i ke kaua Lūkini ke hoʻololi i ka Global Capital Flows

cnc-huli-kaʻina

 

Mai ke kaua ma waena o Rusia a me Ukraine, ua hana ʻo ʻAmelika i nā hoʻopaʻi kālā o ke komohana iā Russia.Hiki ke hoʻololi nui i ka hoʻopaʻi kālā o ka honua holoʻokoʻa a me ka hoʻokaʻawale ʻana i ka waiwai, e like me nā aie o ka honua i ʻoi aku ka decentralized structure, e hoʻolōʻihi i ke kahe kālā o ka honua mai Wall Street a i kahi kikowaena kālā honua ʻē aʻe, a pēlā aku. kapikala kahe i loko o ka kuʻuna i ke dala, ka Euro ma ke ano o ke kino nui, ma ke kumu o ka hoʻokumu 'ana i ka diversified circulation kālā, haole waiwai waiwai e kahe aku i ka oi hilinaʻi wahi a i hope.ʻAʻole hiki ke mālama ʻia ka hakakā ma waena o Russia a me Ukraine i ka hoʻokele waiwai honua.

CNC-Huli-Milling-Mekini
cnc-machine

 

 

Hāʻawi ʻia i ka momona

ʻO Rūsia ka mea kūʻai nui loa o ka honua, hoʻokuʻu aku i nā mea kanu kemika ʻo Russia i kaupalena ʻia ma muli o ka hoʻopaʻi ʻana o ka US, a alakaʻi i nā kumukūʻai momona honua.ʻO kekahi hale kūʻai waiwai Pelekane (CRU), e like me ka ʻikepili mai ammonia, hydrogen, nitrate, phosphate, potash a me sulfate fertilizer market o nā mea maka, e like me ke kumukūʻai o ka hopena o Malaki 2022 ua piʻi 30%, ʻoi aku ma mua o 2008 mau makahiki pilikia ʻai a me ka ikehu.

 

ʻO nā fertilizers a me ke kumukūʻai o nā huahana mahiʻai nui e levitate, hiki ke hoʻoulu i ke kaulahao i ka honua holoʻokoʻa, e like me ka hoʻoulu ʻana o ka mahiʻai e hōʻemi nui a hoʻoulu i ka pilikia meaʻai honua.

Haka lako meaʻai honua

ʻO ka mana o ke kaua o Ukraine ma ka hoʻokele waiwai honua, e lawe mai i nā pilikia nui i ka lako meaʻai.Hoʻokomo nui ʻia kēia ma nā ʻano ʻelua.ʻO kekahi, ʻo ia ka hoʻemi ʻana i ka hiki ke hana i ka palaoa.ʻO Rūsia a me Ukraine ka nui o ka honua a ʻo ka ʻelima o ka mea kūʻai palaoa.

okumabrand

 

 

 

Ma hope o ka outbreak o ke kaua, Ukraine e ohi i ka palaoa, a me ka paio wale kanu palaoa a me ka sunflower fertilization.ʻO ka lua, ke kālepa kālepa, hoʻonui i ka hoʻonuiʻana i ka meaʻai.Hoʻopilikia ʻia e ke kaua a me nā hoʻopaʻi, nā meaʻai i hoʻokuʻu aku i Ukraine, keakea, alakaʻi i ka piʻi ʻana o nā kumukūʻai meaʻai a puni ka honua.No kekahi mau ʻāina e hilinaʻi nei i nā lako meaʻai i Ukraine no ka manawa lōʻihi, ʻaʻole ia he pōʻino.

CNC-Lathe-Hoʻoponopono
Mīkini-2

 

 

ʻO ke kaulahao ʻoihana honua i ka lako pōkole

Ka hopena o ke kaua o Ukraine i ka hoʻokele waiwai o ka honua, i loko o ke kaulahao ʻoihana pili i kēia manawa.ʻO ka hōʻike nui ʻo ia ka pau ʻana o nā lako maka, ka nele o nā ʻāpana ʻokoʻa, logistics jams, etc.

 

 

Ma Ukraine, e like me ka helu helu ʻole, ua pani ʻia ma kahi o 38 hale kaʻa kaʻa no ka manawa pōkole, alakaʻi iā mercedes-benz, Volkswagen, BMW a pēlā aku nā mea hana kaʻa kaulana i hoʻolaha i nā ʻoki hana a hoʻokuʻu paha i ka hana.ʻO Ukraine a i ʻole ka hana ʻana i ka chip semiconductor metala koʻikoʻi a me kahi kumu nui o nā kinoea kūikawā, i hoʻonui ʻia e ka pilikia pilikia o ka honua.

wiliwili1

Ka manawa hoʻouna: Sep-12-2022

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou